Kuka olen, miksi ehdolla

Olen fysioterapeutti. Suurimman osan työelämästäni olen toiminut yksityisenä yrittäjänä, lukuun ottamatta vuosia HUSissa, Sairaala Mehiläisessä ja Keski-Suomen keskussairaalassa.

Olen naimisissa Sepon kanssa. Meillä on neljä aikuista lasta ja yhdeksän lastenlasta. Laaja lähipiiri on suuri rikkaus. Se tuo näkökulmaa arkielämään, kuten lasten päivähoitoon, koulunkäyntiin, harrastuksiin sekä vanhemman sukupolven tarpeisiin.

Harrastan käsitöitä, liikuntaa ja lukemista. Kesäloman vietämme suurimmaksi osaksi veneillen.

Olen aina ollut kiinnostunut yhteisten asioiden hoitamisesta. Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista luottamustehtävistä. Tällä hetkellä olen Espoon kaupunginvaltuutettu, tarkastuslautakunnan puheenjohtaja. Espoon Kaupunginteatterin hallituksen puheenjohtaja ja HUSin valtuuston jäsen. Olen myös Espoon seurakuntien yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ja Espoonlahden seurakuntaneuvoston jäsen.

Minulla on myös aikaisempi pitkä ja laaja kokemus erilaisista luottamustehtävistä. Lastemme ollessa koulussa, olin Laurinlahden koulun johtokunnan puheenjohtaja ja Espoonlahden koulun ja lukion Koti ja kouluyhdistyksen puheenjohtaja.

Olen ollut Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja 12 vuotta, kaupunginhallituksen jäsen kahtana kautana ja palveluliikelautakunnan puheenjohtaja . HUSissa olen ollut hallituksen jäsen, Hyks-lautakunnan puheenjohtaja ja jäsen sekä erilaisissa johtokunnissa.

Luottamustoimissani periaatteenani on perehtyä asioihin mahdollisimman hyvin, tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja olla käytettävissä myös vaalien välillä.

Politiikassa on tärkeää, että siellä on mukana eri-ikäisiä, erilaisilla taustoilla olevia päättäjiä, jotka tekevät hyvää yhteistyötä. Haluan jatkossakin antaa kokemukseni yhteisten asioiden hoitamiseen.

VASTUUNKANTAMINEN ALKAA VÄLITTÄMISESTÄ

Ota yhteyttä: [email protected]